Werken bij

Opleidingen

We leiden je op tot echte specialist

Bij Hogan Lovells kennen we geen verplichte stagewissel; we leiden je op tot een echte specialist. Als opleidingsinstituut bieden we je alle ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke vaardigheden en juridische kennis verder te ontwikkelen. Je volgt diverse interne trainingen en opleidingen en daarnaast nemen stagiaires ook deel aan de Law Firm School (LFS). De LFS verzorgt een opleiding die verdieping biedt in een aantal op de universiteit te volgen vakken. Hierdoor krijg je als advocaat-stagiaire de kennis en de inzichten die nodig zijn om als beginnend advocaat op het vereiste niveau te kunnen functioneren in de internationale commerciƫle en financiƫle praktijk. Mocht je bij Hogan Lovells willen werken een solliciteren op een vacature als advocaat of advocaat-stagiaire, is het zeer aan te bevelen om gedurende de laatste drie studiejaren in ieder geval te kiezen voor de onderstaande vakken.

Wie deze vakken niet tijdens de universitaire studie al met succes heeft afgerond zal voorafgaand aan het volgen van de LFS-opleiding deze vakken zelfstandig grondig moeten bestuderen om het vereiste ingangsniveau te halen. Over deze inhaalslag in een of meer van deze vakken kunnen wij je bij Hogan Lovells informeren.

De vakken die behaald dienen te zijn voor de LFS:

  • Vermogensrecht
  • Internationaal Privaatrecht
  • Ondernemingsrecht/ Vennootschapsrecht
  • Burgerlijk Procesrecht
  • Bestuursrecht
  • Bestuursprocesrecht
  • Faillissementsrecht

Kijk voor meer informatie over de Law Firm School op http://www.thelawfirmschool.nl/Curriculum.aspx.

Naast de interne trainingen en de LFS zul je ook deelnemen aan ons Internationaal Hogan Lovells BaSE trainingsprogramma. Kijk voor meer informatie over HL BaSE op  http://www.hoganlovellsbase.com/